torsdag 4. juni 2015

Og mens vi venter på konsert...

Rektor viser stolt frem musikalske smakebiter fra kommende konsert
I dag hadde kulturskolen og ungdomsskolen et viktig møte. Ved å bruke den ulike kompetansen i begge skolene vil vi få en bedre kunnskapskabal. Som takk for et godt møte var ikke rektor snauere enn å invitere oss ned på bandprøvene til neste ukes konserter.Vi snakker om en ungdomsskole i Odda. Bandøvelser som en naturlig del av skolehverdagen. Jeg kunne skrevet mye om dette - og gjør det sikkert senere :-)

Kommende onsdag og torsdag skal nemlig elevene fra ungdomsskolen fylle scenen i kinoen. Hit kommer forventningsfulle venner, medelever, foresatte og stolte lærere. Det er blitt en tradisjon som mange vil ha med seg. En happening i Odda!!!

Skolen er kjent for å få alle ungdommene med på bandsamspill. Det er den viktigste stolpen i musikkfaget: At alle får spille. Dette er blitt en ferdighet alle ungdommer i Odda får med seg videre i livet. Fantastisk.

Kulturskolen gjør jobben med å løfte enkeltelevenes interesse for musikk med enetimer og faglig utvikling. Godt samspill skal nå bli enda bedre.

Her kan dere se en smakebit fra konserten som skjer i neste uke. Det er låta Yellow med Coldplay som her spilles av 9. de klassinger.

Billettene sikrer du deg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar